close
premier
utoljára
55094_-_254

Heti premierek az HBO és a Cinemax műsorán (07.29.-08.04.)

A következő egy hétben az alábbi premierfilmeket, új sorozatrészeket, dokumentumfilmeket és magazinműsorokat láthatod majd az HBO, a Cinemax és a Cinemax2 műsorán.

Az HBOműsorán:

Filmek és sztárok IX/30.
2017-07-28 15:40

A hetente jelentkező félórás, szórakoztató mozimagazin jóvoltából mindent megtudhat a legújabb filmekről és a legnagyobb sztárokról. A néző ott lehet a legfontosabb hollywoodi produkciók bemutatóján, a sztárok vörös szőnyegén, sőt, bepillantást nyerhet a kulisszák mögé is. Nemcsak találkozhat a legnépszerűbb színészekkel, rendezőkkel és más filmesekkel, de megnézheti a velük készített exkluzív interjúkat, a róluk szóló összeállításokat. A Filmek és sztárok jóvoltából nem marad le semmiről, ami a filmvilágban történik.

A szolgálólány meséje 4.
2017-07-28 20:00

A tízrészes sorozat Margaret Atwood klasszikus regényéből készült. Az antiutópia a jövőben játszódik, az egykori Egyesült Államok romjain kiépülő totalitárius államban, a Gileád Köztársaságban. A környezeti katasztrófák következtében visszaesett a nők termékenysége, ezért az állam szigorú törvényeket vezetett be a „hagyományos értékek” védelmében. Offred (Elisabeth Moss) a kevés megtermékenyülésre képes nő egyike, aki egy parancsnok háztartásában szolgál, várva, hogy a ház ura megtermékenyítse.

Fekete pillangó
2017-07-28 20:55

Paul az egykor szebb napokat látott író most egy forgatókönyvön dolgozik a hegyek közt megbújó házban, ami ha bejön, talán újra felpörgetheti karrierjét. A férfi egy nap felvesz az autójába egy vándort. A vacsora után Paul felajánlja Jacknek, hogy befogadja a házába, maradjon nála. A fiatal Jack inspirálja és segíti az írásban, és nem mellesleg súlyos titkot hordoz, valójában brutális sorozatgyilkos. Nemsokára hatalmas vihar csap le, megszűnik az áramellátás. A két férfi magára marad a házban.

Ash vs. Evil Dead II/3.
2017-07-29 00:25

Néhány helyi tinédzser felszítja a pokol tüzét, amikor ellopják a Deltát Brock házából. Ash és a legjobb barátja, Chet összedugják a fejüket, hogy mit tegyenek ebben a helyzetben. Végül elhatározzák, hogy egy hatalmas bulit szerveznek, ahová remélhetőleg a tolvajok is eljönnek és lelepleződnek, így azután ehetőségük nyílik arra, hogy visszaszerezzék a Deltát. Eközben Brock első kézből szerez tapasztalatokat az élőhalottakkal kapcsolatban.

Ash vs. Evil Dead II/4.
2017-07-29 00:55

Ash mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja a szeretett Deltát, a vadászat azonban hamarosan a visszájára fordul. Az üldözőből üldözött lesz, Ash pedig maga válik prédává a gonosz erők szemében. Eközben Ruby és Kelly megegyeznek és összefognak egymással, majd elkeseredett küzdelembe keverednek a gonosz ivadékkal. Pablo viszont valósággal szenved, amikor egy váratlan, felkavaró ajánlatot kap.

Morgan
2017-07-29 20:00

Lee Weathers hibaelhárítóként dolgozik egy nagyvállalatnál. Egy nap a távoli titkos laborba küldik, ahol ki kell vizsgálnia a szörnyű balesetet. Kiderül, hogy a tragikus eseményt egy látszólag ártatlan „ember” indította el, aki egyfelől hatalmas lehetőséget, másfelől kiszámíthatatlan veszélyt jelent. Ez pedig nem más, mint Morgan, az evolúció következő foka, a szintetikus DNS-sel előállított mesterséges tertemtmény. Lee-nek döntenie kell, életben hagyják, vagy pusztítsák el, amíg még lehet.

Érkezés
2017-07-30 20:00

Hatalmas, rejtélyes űrhajók jelennek meg világszerte, egy idegen civilizáció képviselői. A nagyhatalmak vezetői igyekeznek megnyugtatni az embereket, ugyanakkor a katonai fellépést fontolgatják. Dr. Louise Banks nyelvész és elitcsapata kapja a feladatot, hogy próbáljon kapcsolatba lépni az idegenekkel, és puhatolja ki a szándékaikat. Banksnek meg kell találnia a módját, hogy kommunikáljon az idegenekkel, és kiderítse, veszélyt jelentenek-e az emberiségre nézve. Ted Csiang novellájából.

Trónok harca VII/3.
2017-07-31 03:00

Westeros nagyhatalmú családjai, a Lannister, Targaryen, Baratheon, Stark és a Tyrell küllők a történelem forgó kerekében. Néha ez van fölül, és kerül hatalomra, néha meg amaz, és eltapos mindenkit, aki az útjában van. De valójában ugyanaz a sors vár mindannyiukra. A nagy háborúban minden család megmérettetik, és kiderül, mi van számukra a sors könyvében megírva. És a nagy háború ideje elérkezett! Az HBO égisze alatt új évaddal folytatódik a George R. R. Martin regényciklusából készült sorozat.

Felvétel indul XIV/31.
2017-07-31 14:55

A Felvétel indul! című filmmagazin a filmipar leghatalmasabb műhelyébe, Hollywoodba vezeti a nézőket, ahol napjaink filmcsillagaival, a legfrissebb hírekkel és pletykákkal ismerkedhetünk meg, és betekinthetünk a filmfőváros életébe, a legújabb filmek forgatási munkálataiba.

Nagypályások III/2.
2017-07-31 21:00

Bár a sorozat az amerikai futball világában játszódik, és a főszereplői játékosok, a történet mégsem a bajnoki idényben, hanem a holtszezonban játszódik, amikor a játékosok kipihenik fáradalmaikat és készülnek a következő idényre. A történet mozgatórugója Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) , az egykori játékoslegenda, aki a sportolói pályafutását követően pénzügyi menedzser lett Miamiben. Segíti a jelenlegi és a korábbi játékosokat, hogy megtalálják helyüket a sportban és az életben.

Bizonytalan II/2.
2017-07-31 21:30

Issa Rae és Larry Wilmore vígjátéksorozata eredeti és hiteles módon nyújt bepillantást a kortárs fekete asszonyok életébe, mindennapjaiba. Teszi mindezt két fiatal afroamerikai nő, Issa (Issa Rae) és Molly (Yvonne Orji) barátságán keresztül, akik nap mint nap arra kényszerülnek, hogy megküzdjenek az olyan, igazából mindenkit foglalkoztató problémákkal, mint önmagunk megtalálása, a világban elfoglalt helyünk, a karrier és a párkapcsolat kérdése és a gyerekvállalással kapcsolatos gondok.

Twin Peaks (2017) 12.
2017-07-31 22:00

25 évvel ezelőtt borzalmas bűntény híre kavarta fel a békés északnyugati kisváros életét. Meggyilkolták Laura Palmert, a gimi egykori szépét. Most folytatódik minden idők egyik legnagyobb hatású, misztikus tévésorozata. A 18 részt az eredeti sorozatot jegyző Mark Frost-David Lynch páros írta, míg az utóbbi a rendezést is magára vállalta. Dale Cooper ügynök és Laura Palmer szerepében visszatér Kyle MacLahlan és Sheryl Lee. A főbb szerepeket Mädchen Amick, Dana Ashbrook és Everett McGill játssza.

A fehér hercegnő 6.
2017-08-01 20:00

Négy évvel az angol feldolgozás után elkészült Philippa Gregory regényének amerikai változata. A nyolcrészes sorozat az angol történelem viharos időszakában, az 1400-as évek második felében játszódik, a Rózsák háborúja idején. Történet a családról és szerelemről, ármányról és árulásról, a középpontban Elizabeth of York (Jodie Comer) és VII. Henrik (Jacob Collins-Levy) viharos házasságával. A köztük lévő személyes és politikai ellentétek azzal fenyegetnek, hogy újra szétszakad a királyság.

A viszony 5.
2017-08-02 15:50

Mivel a szenvedélyek zárt ajtó mögött lángolnak, Alison és Noah időről időre újabb akadályokkal szembesülnek otthon, a családjukkal. Az egyik ilyen esemény, amikor Alisont váratlanul meglátogatja az anyja. Míg más családnál ez természetes, itt alapvetően más a helyzet. Athena és a lánya ugyanis régóta elidegenedtek egymástól, az anya felbukkanásának nyomós oka van. Eközben Noah a lánya, Whitney viselkedésével próbál megküzdeni.

A viszony 6.
2017-08-02 16:45

Hagai Levi (Terápia) és Sarah Treem (Terápia, Kártyavár) sorozata két csalódott emberről szól. A tanárként dolgozó, és az írással küszködő Noah, valamint a fiatal pincérnő, Alison afférja egynyári kalandnak indul, ám jóval több drámát rejt magában. A férfi látszólagos boldogságát beárnyékolja felesége szüleivel való kapcsolata, míg a nő gyermeke elvesztését és házasságának romba dőlését próbálja feldolgozni. A provokatív dráma érdekessége, hogy a történetet mindkét fél szemszögéből megismerjük.

Star Wars: A klónok támadása
2017-08-03 20:00

Tíz évvel a Naboo bolygón történtek után a Galaktikus Köztársaság polgárháború küszöbén áll. A szperatistákat a renegát Dooku gróf vezeti, a jedi lovagok pedig kevesen vannak a béke fenntartásához. A Padmé Amidala elleni merényletkísérlet után a tanács Anakin Skywalkert bízza meg a védelmével. Anakin rájön, hogy nem közömbös Amidala iránt, és felfedezi a saját sötét oldalát. Amidala és testőre, Obi-Wan Kenobival a távoli bolygón olyan titkokra bukkan, ami eldöntheti a polgárháború kimenetelét.

A Hálózat
2017-08-03 22:25

Romániában a kemoterápiás gyógyszerek nem ingyenesek, és nem kaphatók a patikákban. Akinek van pénze, külföldön veszi meg azokat. A kevésbé szerencsések késve jutnak hozzá, sohasem kezdik szedni, vagy hiányos kezelést kapnak. Sok páciens a harmadik lehetőséget választja. A gyógyszereket egy hálózat szerzi be számukra, amely külföldön megveszi azt, majd a barátjukon, ismerősökön, vagy turistákon keresztül Romániába küldik. A hálózat tagjai ezért semmilyen anyagi ellenszolgáltatást nem kapnak.

A Cinemaxműsorán:

Berlini küldetés 7.
2017-07-29 20:00

A grúz származású, hithű muzulmán Josava-házaspár, Alekszander és Ruth ellen irányuló akció után a CIA berlini irodájának vezetője, Steven Frost megpróbálja összerakni és értékelni a rendelkezésére álló információkat. Ezalatt a helyettese, Robert Kirsch egy másik szemszögből vizsgálódik. Közben Hector DeJean gazembernek áll, de magával viszi Daniel Millert, megelőzve így egy sorsdöntő pillanatot.

Gyakorlatom Kanadában
2017-07-30 20:00

Steve Guibord egy független képviselő, aki a hatalmas észak-quebeci megyét képviseli a parlamentben. Guibord az ország figyelmének középpontjába kerül, amikor az ő szavazatán áll vagy bukik, hogy Kanada belépjen-e a háborúba. Felesége, lánya és egy idealista haiti gyakornok kíséretében Guibord körbeutazza a megyét, hogy konzultáljon a választókkal. Eközben egy lobbicsoport is beszáll a vitába, így elveszik a kontroll, a képviselőnek végül a saját lelkiismerete szerint kell döntenie.

A diszkont
2017-07-31 20:00

Az északi külvárosban diszkontbolt nyílik, ami reggelente szegények tömegeit vonzza. Az olcsó üzletet az örök egyedülálló, stresszes Sofia vezeti. A drákói szabályok és az állandó elbocsájtások miatt a pénztáros Gilles, Christiane, Emma és Alfred azért küzdenek, hogy megtartsák munkájukat. Amikor Sofiát főnökei arra kényszerítik, hogy rózsaszín kombinét áruljanak, Gilles meggyőzi munkatársait, lopják el a termékeket, és adják el azokat kevesebbért a Christiane garázsában rögtönzött boltban.

Papírsárkányok
2017-08-03 22:00

Amír egy kabuli család fia, Hasszán pedig a család szolgája. A két fiú gyermekkoruk óta a legjobb barátok. A kapcsolatuk azonban végzetesen megromlik, amikor egy napon tragédia történik, és Amír gyáván elárulja a másikat. Amir és Hasszan útjai elválnak, és amikor a szovjet csapatok bevonulnak Afganisztánba, Amir és apja az Egyesült Államokba menekülnek. Húsz évvel később Amir visszatér a tálibok uralta Kabulba, hogy jóvátegye azt, amit évekkel korábban elkövetett. Khaled Hosseini regényéből.

A Cinemax2műsorán:

Az alvó lány (Feliratos változat)
2017-07-29 20:30

A tizenöt éves Greta Driscoll új városba költözik szüleivel az 1970-es évek Ausztráliájában. A lány nehezen találja a helyét, lassan megy a beilleszkedés az új iskolába. Az excentrikus szülei elhatározzák, hogy meglepetés születésnapi bulit szerveznek neki, ahová az összes osztálytársát meghívják. A bulin minden tinédzser rémálma válik valóra, és Greta egy párhuzamos világba csöppen. Egy helyre, ami furcsán erotikus, kicsit erőszakos és teljesen nevetséges – csak ott találhatja meg magát.

Leadbelly (Feliratos változat)
2017-07-31 20:30

Huddie Ledbetter, az egyszerűen csak Leadbelly néven ismert amerikai folk énekes és 12-húros gitáros hatvanévesen halt meg 1949-ben. Kemény és kegyetlen élete volt. Feketének született egy olyan korban, amikor a feketéket nem tekintették embernek az amerikai Délen. A „sötétek” tudták hol a helyük, de Leadbelly sokáig nem találta a sajátját. Miután folkénekesként lett ismert, elkövetett még egy kihágást a törvénnyel szemben, egy év börtönt kapott késelésért. Addig is finomította zenéjét, ami egyfajta rendet biztosított életében, ami minden más szempontból kaotikus volt.

A legyek ura
2017-08-02 07:50

A repülőgép-katasztrófát túlélt brit iskolásfiúk lakatlan szigetre vetődnek. Megpróbálnak valamiféle demokratikus rendet kialakítani, és Ralphot választják meg vezetőjüknek. A megpróbáltatások, az éhség és a reménytelenség azonban kikezdi a csapat egységét. A rend felbomlik, és a fiúk két táborra szakadnak. Az egyik fele Ralph mellett marad, míg a másikat Jack vezeti. A vadászok a saját törvényeik szerint akarnak élni. A két tábor között kitör az ellenségeskedés. William Golding regényéből.

Import
2017-08-03 07:35

1994-ben, a délszláv háború idején, több ezer sorstársához hasonlóan Nyugat-Európába menekül egy fiatal bosnyák család. Végül Hollandiában megkapják a tartózkodási engedélyt, és egy kis faluban telepednek le. Miközben a számukra különös világban megpróbálják megteremteni az új otthonukat, beilleszkedési problémákkal küszködnek, abszurd helyzetek sokaságába keverednek.

John Cincinattiból 8.
2017-08-03 20:30

A kaliforniai szörfparadicsom, Imperial Beach polgárait nyugtalanság fogja el. Nem tudják ugyanis mire vélni a dolgot, amikor a tizennégy éves Shaun egy rejtélyes figyelmeztetést kap a titokzatos Johntól. Az emberek a fiatal szörfös tehetség biztonságát féltik. Hamarosan kiderül, hogy nem is teljesen alaptalanul. A srác ugyanis nyom nélkül eltűnik a kisvárosból, olyan, mintha egyszerűen kámforrá vált volna.

Járvány (2016) (Feliratos változat)
2017-08-04 02:30

Zombijárvány söpör végig a bolygón a nem is olyan távoli jövőben, megpecsételve ezzel az emberiség sorsát. A helyzet egyre romlik, a fertőzöttek száma meghaladja az egészséges emberekét. Az egyetlen esély a túlélésre, ha sikerül megtalálni a vírus ellenszerét. New York elvesztése után az orvos Lauren Chase Los Angelesbe megy, hogy ott folytassa harcát. A csapatával a járvány kiindulópontját, az elsőszámú fertőzöttet keresi. Arra azonban, ami az utcákon rájuk vár, senki sem készíthette fel őket.

2017-07-28

Tisztelt Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a jelen honlap cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások és alkalmazások nyújtása céljából, melyek cookie-k nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. A jelen honlap használatával Ön hozzájárul, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat.

 

A cookie-k használatáról és a használatuk módosításáról itt tájékozódhat.


Többet ne jelenjen meg