close
premier
utoljára
55086_-_254

Heti premierek az HBO és a Cinemax műsorán (07.15.-07.21.)

A következő egy hétben az alábbi premierfilmeket, új sorozatrészeket, dokumentumfilmeket és magazinműsorokat láthatod majd az HBO, a Cinemax és a Cinemax2 műsorán.

Az HBO műsorán:

Pszichiáter a világ ellen
2017-07-15 20:00:00

R.D. Laing híres pszichiáter, és Skócia egyik legnagyobb elméje. Az 1960-as és 70-es években Londonban, a Kingsley Hallban dolgozott. Laing merész kísérletek sorát végezte olyan embereken, akiket valamilyen mentális betegséggel diagnosztizáltak. Forradalmi módszereivel – beleértve az LSD-vel való kezelést és a metanoia néven ismert öngyógyító módszer alkalmazását – hatalmas vitát robbant ki szakmai berkekben, és világszerte radikális változást indít el a mentális betegségek kezelése terén.

Bosszú szeretetből
2017-07-16 20:00:00

Július 4-én, az esti kerti partit követően Teena és 12 éves lánya, Bethie hazafelé sétálnak. Elhatározzák, hogy levágják az utat a találkozóhelyen át, ahová Teena is kijárt középiskolás korában. Ám találkoznak egy bandával, és a négy férfi szexuálisan bántalmazza Teenát a lánya előtt. A helyszínre érkezik Dromoor nyomozó, akivel Teene korábban már találkozott. Az özvegy, Öböl-háborús veterán mindent megtesz, hogy igazságot szolgáltasson, különösen, miután a banda felbéreli a rámenős ügyvédet.

Trónok harca VII/1.
2017-07-17 03:00:00

Westeros nagyhatalmú családjai, a Lannister, Targaryen, Baratheon, Stark és a Tyrell küllők a történelem forgó kerekében. Néha ez van fölül, és kerül hatalomra, néha meg amaz, és eltapos mindenkit, aki az útjában van. De valójában ugyanaz a sors vár mindannyiukra. A nagy háborúban minden család megmérettetik, és kiderül, mi van számukra a sors könyvében megírva. És a nagy háború ideje elérkezett! Az HBO égisze alatt új évaddal folytatódik a George R. R. Martin regényciklusából készült sorozat.

Felvétel indul XIV/29.
2017-07-17 15:55:00

A Felvétel indul! című filmmagazin a filmipar leghatalmasabb műhelyébe, Hollywoodba vezeti a nézőket, ahol napjaink filmcsillagaival, a legfrissebb hírekkel és pletykákkal ismerkedhetünk meg, és betekinthetünk a filmfőváros életébe, a legújabb filmek forgatási munkálataiba.

A dopping útja
2017-07-17 21:10:00

A profi tenisz világának fityiszt mutató áldokumentumfilm, a 7 nap a pokolban sikere arra ösztönözte az alkotókat, hogy újra összeálljanak egy körre. A színész Andy Samberg, a forgatókönyvíró Murray Miller és Jake Szymanski rendező ezúttal a profi kerékpározásról készített mockumentaryt. Az egyedülálló humorérzékkel megáldott trió a maga sajátos módján ezúttal a profi kerékpározás kulisszái közé kalauzolja a nézőt, veszi górcső alá a sportágat, rávilágítva a dopping jelentette problémákra.

Twin Peaks (2017) 10.
2017-07-17 22:00:00

25 évvel ezelőtt borzalmas bűntény híre kavarta fel a békés északnyugati kisváros életét. Meggyilkolták Laura Palmert, a gimi egykori szépét. Most folytatódik minden idők egyik legnagyobb hatású, misztikus tévésorozata. A 18 részt az eredeti sorozatot jegyző Mark Frost-David Lynch páros írta, míg az utóbbi a rendezést is magára vállalta. Dale Cooper ügynök és Laura Palmer szerepében visszatér Kyle MacLahlan és Sheryl Lee. A főbb szerepeket Mädchen Amick, Dana Ashbrook és Everett McGill játssza.

A fehér hercegnő 4.
2017-07-18 20:00:00

Négy évvel az angol feldolgozás után elkészült Philippa Gregory regényének amerikai változata. A nyolcrészes sorozat az angol történelem viharos időszakában, az 1400-as évek második felében játszódik, a Rózsák háborúja idején. Történet a családról és szerelemről, ármányról és árulásról, a középpontban Elizabeth of York (Jodie Comer) és VII. Henrik (Jacob Collins-Levy) viharos házasságával. A köztük lévő személyes és politikai ellentétek azzal fenyegetnek, hogy újra szétszakad a királyság.

A viszony 1.
2017-07-19 15:35:00

Hagai Levi (Terápia) és Sarah Treem (Terápia, Kártyavár) sorozata két csalódott emberről szól. A tanárként dolgozó, és az írással küszködő Noah, valamint a fiatal pincérnő, Alison afférja egynyári kalandnak indul, ám jóval több drámát rejt magában. A férfi látszólagos boldogságát beárnyékolja felesége szüleivel való kapcsolata, míg a nő gyermeke elvesztését és házasságának romba dőlését próbálja feldolgozni. A provokatív dráma érdekessége, hogy a történetet mindkét fél szemszögéből megismerjük.

A viszony 2.
2017-07-19 16:35:00

Hagai Levi (Terápia) és Sarah Treem (Terápia, Kártyavár) sorozata két csalódott emberről szól. A tanárként dolgozó, és az írással küszködő Noah, valamint a fiatal pincérnő, Alison afférja egynyári kalandnak indul, ám jóval több drámát rejt magában. A férfi látszólagos boldogságát beárnyékolja felesége szüleivel való kapcsolata, míg a nő gyermeke elvesztését és házasságának romba dőlését próbálja feldolgozni. A provokatív dráma érdekessége, hogy a történetet mindkét fél szemszögéből megismerjük.

Csupán egy lélegzet
2017-07-20 21:40:00

A dokumentumfilm hét esztendőn keresztül követi figyelemmel a hátrányos helyzetű, munkanélküliséggel fertőzött városban élő Sicrea család életét. Szemtanúi lehetünk Dobrin megpróbáltatásainak és gyötrelmeinek, a felesége, Lia és három gyermekük sorsa alakulásának. Dobrin csodára vár, hogy a legfiatalabb lánya felkeljen a kerekesszékből, és járni tudjon. Miközben látjuk a gyerekeket felnőni, megismerjük Dobrin viszonyát Istenhez, ami alapvetően meghatározza a családon belüli kapcsolatokat.

A Cinemax műsorán:

Berlini küldetés 5.
2017-07-15 20:00:00

Daniel Miller összefog Esther Kruggal, a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal, a BfV munkatársával, hogy megelőzzék Thomas Shaw következő kiszivárogtatását, amelyben egy külföldi elhárító is szerepet kap. Valerie és Robert átgondolják, hogy milyen stratégiát kövessenek annak érdekében, hogy az Josava nyomozás sikerrel járjon. Hector váratlan látogatót kap az éjszaka közepén, Shirley Pimple állít be hozzá.

Túl közel a naphoz (Feliratos változat)
2017-07-16 07:55:00

Sophie egy vizsgálóbíró, aki kérdéseket tesz fel Juliette-nek a szeretőjét érintő ügyben, akit a nő csalással vádol. A nyomozás során Sophie rájön, hogy Juliette a biológiai anyja az ő örökbefogadott gyermekének. Ennek ellenére nem adja át az ügyet másnak, amit pedig meg kellene tennie. Sophie férje, Olivier nem helyesli ezt, és kapcsolatba lép Juliette-tel anélkül, hogy felfedné kilétét. Ám Juliette idővel rájön, ki is valójában Olivier, de nem érti, miért nem mondta el neki az igazságot.

Magic Mike XXL
2017-07-16 20:00:00

Három évvel azután, hogy Mike hátat fordított a férfisztriptíz világának, a Tampa Királyai is készen állnak arra, hogy bedobják a törülközőt. A csapat tagjai elhatározzák, hogy befejezésül egy igazán emlékezetes turnéval rukkolnak ki, melynek utolsó állomása az országos sztriptíztalálkozó. Az államokat átívelő busztúrára a legendás Magic Mike is elkíséri őket. Ennek során megállnak Jacksonville-ben és Savannah-ban, régi barátokkal és új ismerősökkel találkoznak, készülnek a nagy vetkőzésre.

Ringó visszatér (Feliratos változat)
2017-07-17 20:00:00

A görög eposz, az Odüsszeia cselekményét idézi a vadnyugati történet. Miközben Montgomery Brown a polgárháborúban harcolt, a szülővárosában azt hitték, hogy meghalt. A környéket most a Fuentes testvérek vezette mexikói banda uralja. A banditák bevették magukat a házába, a hűséges feleségét és a lányát pedig túszként tartják fogva. A férfi befesti a haját, és mexikói parasztnak öltözve tér haza, ahol senki sem ismeri fel. A megfelelő pillanatra vár, hogy leszámoljon a Fuentes testvérekkel.

Gomolygó viharfelhők
2017-07-19 20:00:00

A második világháborút megelőző években Churchill a brit politikai élet perifériájára szorulva próbálta figyelmeztetni hazáját és a világot a rájuk leselkedő náci veszélyre. A film Winston Churchill és felesége, Clementine életének és házasságának legrejtettebb pillanataiba nyújt betekintést. Churchill arrogáns viselkedését családi és személyes kapcsolatai egyaránt megsínylették. Feleségével való viszonya sem volt mindig felhőtlen, mégis Clementine-nel együtt szállt szembe a depresszió démonával és az anyagi nehézségekkel, mielőtt visszaszerezte politikai szerepét.

A Cinemax2 műsorán:

Dirk Ohm eltűnése (Feliratos változat)
2017-07-15 20:30:00

Dirk Ohm német illuzionista a tél közepén egy norvég kisvárosba, Grongba érkezik, ahol a közelmúltban eltűnt egy fiatal, helybéli nő. Dirk hamarosan azon találja magát, hogy a falubeliekkel csatárláncot alkotva keresi Mariát, sőt a képzeletében beleszeret az eltűnt lányba. A hotelszobája magányában egyre inkább beleéli magát a szerelmi kapcsolat illúziójába, Maria minden másnál valóságosabbnak tűnik a számára. A történetet valós esemény ihlette, a német Dirk Ohm 2003-as eltűnése Grongban.

Csakazértis csikánó!
2017-07-16 20:30:00

Paula Crisostomo, a mexikói származású diákaktivista belefáradt az egyenlőtlen küzdelembe, amelyet a hatvanas évek második felében folytatott. Hosszú ideje harcolt azért, hogy a spanyol ajkúak azonos feltételek mellett tanulhassanak a főiskolákon és egyetemeken az amerikaiakkal. Az elkeseredett Paula végső cselekvésre szánja el magát, tüntetést szervez öt Kelet-Los Angeles-i felsőfokú intézményben, hogy így tiltakozzanak az egyenlőtlen elbírálás ellen. Tízezer hallgató sorakozik föl mögé. A film megtörtént eseményeken alapul.

Woyzeck
2017-07-17 20:30:00

Woyzeck közkatonaként szolgál egy német kisvárosban a tizenkilencedik század közepén. Az együgyű katona a megaláztatások célpontja, melyben a kapitánya jár az élen. Ráadásul az ezredorvos kétes tudományos kísérleteket végez rajta. Az egyetlen vígasza Marie, akivel vadházasságban él, gyermekük is született. Egy napon Woyzeckben felébred a gyanú, hogy Marie megcsalja. A féltékenység idővel elhatalmasodik rajta, és az elnyomott, megalázott férfi fellázad. Georg Büchner darabjából.

John Cincinattiból 6.
2017-07-20 20:30:00

Butchie mindent megtesz annak érdekében, hogy összehozzon végre egy találkozót anya és fia között. Nem kis erőfeszítések árán sikerül valóra váltania a tervét, megszerveznie Tina Blake és Shaun találkozóját. A két fél kezdetben kölcsönös távolságtartással méregeti egymást, de azután egy kissé oldódik a hangulat. John hathatós közreműködésével Bill és Cissy elhatározza, hogy szembenéz a múltjával, hátha tanulnak belőle, és nem követik el újra ugyanazokat a hibákat.

2017-07-14

Tisztelt Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a jelen honlap cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások és alkalmazások nyújtása céljából, melyek cookie-k nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. A jelen honlap használatával Ön hozzájárul, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat.

 

A cookie-k használatáról és a használatuk módosításáról itt tájékozódhat.


Többet ne jelenjen meg