close
premier
utoljára
55067_-_254

Heti premierek az HBO és a Cinemax műsorán (06.10.- 06.16.)

A következő egy hétben az alábbi premierfilmeket, új sorozatrészeket, dokumentumfilmeket és magazinműsorokat láthatod majd az HBO, a Cinemax és a Cinemax2 műsorán.

Az HBOműsorán:

Katwe királynője
2017-06-10 20:00

Phiona Mutesi, a kilencéves, írástudatlan kislány Uganda fővárosa, Kampala egyik nyomornegyedében él az anyjával és testvéreivel. Egy nap találkozik Robert Katende misszionáriussal, aki sakkozni tanítja a környékbeli fiúkat. Katande felfigyel az értelmes kislányra, és sakkbábút ad kezébe. Amikor kiderül, hogy tehetsége van a sakkhoz, komolyan foglalkozni kezd vele. Katende és a közösség támogatásával Phionából jeles versenyző lesz, aki arról álmodik, hogy nagymester lesz belőle. Igaz történet.

Gyilkos kitérő
2017-06-11 20:00

A joghallgató Harper azt gyanítja, a mostohaapja felelős az autóbalesetért, ami miatt az anyja kómában van. Bánatában a lepukkant Los Angeles-i bárban iszik, amikor megzavarja egy fickó. Johnny Ray felajánlja, hogy 20 ezer dollárért „gondját viseli” a mostohaapjának. A dühös és bosszús Harper beleegyezik az üzletbe, és az éjszaka hátralévő részét átpiálja Johnny-val. Reggel Harper másnaposan és ködös emlékekkel ébred. Ráadásul beállít Johnny a barátnőjével, hogy indulnak teljesíteni a megbízást.

Szilícium-völgy IV/8.
2017-06-12 04:00

A Szilikon-völgyi high-tech aranyláz időszakában az emberek minél inkább sikerorientáltabbak, annál kevésbé képesek kezelni a sikert. Közéjük tartozik Richard, a befelé forduló programozó is, aki a barátaival próbál érvényesülni a nagyragadozók világában. A forgatókönyvíró-rendező-producer Mike Judge (Hivatali patkányok, Beavis és Butt-head, Texas királya) a szokásos tiszteletlen humorát, és a saját munkatapasztalatait hozza az HBO-ra a díjnyertes vígjátéksorozat új, negyedik évadában.

Az alelnök VI/8.
2017-06-12 04:30
Az HBO bemutatja a díjnyertes vígjátéksorozat új, hatodik évadát. Armando Ianucci sikerszériája az amerikai politikai élet kulisszái közé kalauzolja a nézőt. Éles és szatirikus módon mutatja be, láttatja a washingtoni politikai elit szűklátókörű politikáját, miközben napról napra nyomon követi az elnök lemondása után az alelnökből immár elnökké előlépett Selena Meyer életét. A karakter megformálásáért Julia Louis-Dreyfus ötször egymás után megkapta az Emmy-díjat.

Felvétel indul XIV/24.
2017-06-12 17:20

A Felvétel indul! című filmmagazin a filmipar leghatalmasabb műhelyébe, Hollywoodba vezeti a nézőket, ahol napjaink filmcsillagaival, a legfrissebb hírekkel és pletykákkal ismerkedhetünk meg, és betekinthetünk a filmfőváros életébe, a legújabb filmek forgatási munkálataiba.

Twin Peaks (2017) 6.
2017-06-12 22:00

25 évvel ezelőtt borzalmas bűntény híre kavarta fel a békés északnyugati kisváros életét. Meggyilkolták Laura Palmert, a gimi egykori szépét. Most folytatódik minden idők egyik legnagyobb hatású, misztikus tévésorozata. A 18 részt az eredeti sorozatot jegyző Mark Frost-David Lynch páros írta, míg az utóbbi a rendezést is magára vállalta. Dale Cooper ügynök és Laura Palmer szerepében visszatér Kyle MacLahlan és Sheryl Lee. A főbb szerepeket Mädchen Amick, Dana Ashbrook és Everett McGill játssza.

Gerilla 4.
2017-06-13 19:05

Az Oscar-díjas John Ridley (12 év rabszolgaság) új, hatrészes sorozata az Egyesült Királyság politikailag robbanásveszélyes időszakában játszódó szerelmi történet. Az 1970-es évek Londonjában járunk, ahol egy pár kapcsolata próbára tétetik, amikor kiszabadítanak egy politikai foglyot és létrehoznak egy radikális csoportosulást. A végső célpontjuk a Black Power Desk, egy titkos kémelhárító egység, ami a fekete aktivizmus minden formáját üldözi. A sorozat főszerepét Idris Elba játssza.

Paktum II/5.
2017-06-13 20:00

Nagy sikert aratott a sorozat, amely egy norvég széria (A pénz istene) lengyel változata, az HBO lengyel leányvállalatának saját produkciója. A második évadban az oknyomozó újságíró, Piotr Grodecki egy összeesküvés nyomaira bukkan, melynek szálai a legmagasabb politikai körökig vezetnek. Miközben megpróbálja kideríteni az igazságot, rájön, hogy az ügy bonyolultabb, mint hitte, semmi sem az, aminek látszik. A főszerepet napjaink egyik legépszerűbb lengyel sztárja, Marcin Dorocinski alakítja.

A sushi árnyékos oldalán
2017-06-15 20:00

Juana latin munkásnő és egyedülálló anya, aki Kelet-Oaklandban él. Az ételgyárban töltött évek alatt nagy kézügyességre tett szert: pontosan és gyorsan bármit felszeletel vagy felkockáz, amit csak adnak neki. Miután gyümölcsárusító kocsiban dolgozott, egy japán étterem konyháján lesz segéd. Ügyesen megtanulja a sushit elkészíteni. Szeretne sushi séf lenni, de nem lehet, mert nem megfelelő társadalmi osztályból származik, és nő. Ám Juana elszánt: senki sem állthatja meg, hogy elérje célját.

A mellékhatás: halál
2017-06-15 21:45

Szörnyű járvány szedi áldozatait Amerikában, az opioidfüggőség. A betegség a különféle ópiumszármazékok használatának következménye. A dokumentumfilm négy családot mutat be, akiket megtizedelt a függőség, ami a veszélyes fájdalomcsillapítók legális használatával kezdődött. A film rávilágít a hétköznapi emberek problémáira, akiknek függőséget okozó opioid fájdalomcsillapítókat írtak fel, ami a heroin előszobája. Tényfeltáró film a járványról, és az árról, amit ezek a családok fizettek.

A Cinemaxműsorán:

Sr. Ávila III/10.
2017-06-10 20:00

A harmadik évad befejező epizódjában Senor Ávila megint szembemegy a szervezet legfőbb testületének szabályaival. Ávila kész megtenni bármit, hogy elérje azt, amit szeretne. Az egyetlen végkifejlet, amire jut, az lesz az igazi megoldás.

Törtetők
2017-06-11 20:00

A filmvászon meghódítására törnek az HBO sorozatának kedvencei. Vince a sztárok sorába emelkedett. Ő pedig, bárhová megy, magával cipeli a haverjait, Ericet, Teknőst és Drámát. Vince földközi-tengeri „nászútját” váratlan telefonhívás kavarja föl. A régi ügynöke, Ari jelentkezik: otthagyta a színészügynökséget, most egy nagy stúdiót vezet, és azt szeretné, ha Vince játszaná a főszerepet az első olyan filmben, ami az ő irányítása alatt készül. Vince azonban többre vágyik: rendezni szeretne.

Mártírok (Feliratos változat)
2017-06-12 13:00

Venya, az orosz gimnazista srác egy nap úgy dönt, nem hajlandó többet részt venni az uszodában tartott tesiórán. Egy rongyosra olvasott Bibliával a kezében vallási okokra hivatkozva kér felmentést. Azután újabb meglepetésekkel szolgál: fekete ruhát ölt, puritán életmódot kezd folytatni, és a Szentírást alkalmazza életvezetési tanácsadónak. A környezete értetlenül áll az átalakulása előtt. Végül Elena , a felvilágosult biológiatanárnő felveszi a kesztyűt. Marius von Mayenburg színművéből.

Az öldöklő angyal
2017-06-14 00:20

Az operaelőadás után a Nobile házaspár vacsorát ad barátainak a házukban. Kiderül, hogy a komornyik kivételével a teljes személyzet eltávozott. A vacsora utáni zenélés, beszélgetés közben egyre többen elálmosodnak, és szép lassan mindenki elalszik. Amikor a társaság tagjai reggel felébrednek, megdöbbenve tapasztalják, hogy az egyébként nyitott szalon küszöbét senki nem tudja átlépni. A megmagyarázhatatlan bezártság idővel egyre kétségbeesettebb reakciókat vált ki az emberekből.

A legyek ura
2017-06-14 20:00

A repülőgép-katasztrófát túlélt brit iskolásfiúk lakatlan szigetre vetődnek. Megpróbálnak valamiféle demokratikus rendet kialakítani, és Ralphot választják meg vezetőjüknek. A megpróbáltatások, az éhség és a reménytelenség azonban kikezdi a csapat egységét. A rend felbomlik, és a fiúk két táborra szakadnak. Az egyik fele Ralph mellett marad, míg a másikat Jack vezeti. A vadászok a saját törvényeik szerint akarnak élni. A két tábor között kitör az ellenségeskedés. William Golding regényéből.

Gyönyörű lányok
2017-06-15 18:05

Tíz esztendeje, a középiskola elvégzése után a barátok útjai elváltak. Egykor együtt zenéltek, most pedig a közelgő osztálytalálkozó miatt újra találkoznak egymással a New England-i városban. Naponta összejönnek, és piálás közben az életükről, a csajokról és a szexről beszélgetnek. A legtöbbre Willie vitte közülük, aki New Yorkban, bárzongoristaként csinált karriert. Már egy éve együtt van a barátnőjével, de fél elkötelezni magát. Hamarosan felfigyel a szomszédban lakó tizenhárom éves lányra.

A Cinemax2műsorán:

Pelé
2017-06-10 08:00

Edson Arantes do Nascimento, azaz ahogy világszerte ismerik, Pelé egy sportlegenda, aki örökre megváltoztatta a labdarúgást. Egy nemzeti hős, aki valóra váltotta álmát. Mielőtt ikonná vált volna, Sao Paolo egyik nyomornegyedében kergette a rongylabdát, mert családja nem tudott neki igazi játékszert venni. Nehéz és küzdelmes gyermekkora volt, az utcán csiszolta tehetségét. 15 évesen már a Santosban játszott, és 17 évesen jutott fel a csúcsra, amikor győztes góllal világbajnokká tette hazáját.

Az állam Fritz Bauer ellen (Feliratos változat)
2017-06-10 20:30

Németország, 1957. A hesseni főügyész, a zsidó és szociáldemokrata Fritz Bauer fontos információkat kap Adolf Eichmann tartózkodási helyéről, arról, hogy a keresett háborús bűnös Argentínában bujkál. Bauer megpróbál szövetségi szinten pert indítani ellene. A munkahelyén azonban teljesen magára marad, a kollégái semmiben nem támogatják elképzelését. Mindezt érzékelve Bauer már nem bízik a német igazságszolgáltatásban, ezért kapcsolatba lép az izraeli titkosszolgálattal, a Moszaddal.

Az olajfák hegyén (Feliratos változat)
2017-06-11 20:30

Tzvia fiatal ortodox asszony, négy gyermek anyja. A zsidó temető mellett él családjával a jeruzsálemi Olajfák hegyénél. A nő boldogtalan, mert férje semmibe veszi őt, elutasítja a szexuális közeledését. Egy este csalódottan felkapaszkodik a hegyre, ami tele van sírokkal, és ráakad egy szexmunkásra, aki épp ügyféllel van. A temető ugyanis este a szex- és drogpiacként működik. A zavart és izgatott Tzvia elindul felfedezni a közösséget, ami esténként összegyűlik, hogy titkos üzleteket kössenek.

Star Trek 10. - Nemezis
2017-06-12 12:50

Új feladatra indul a Picard kapitány vezette Enterprise űrhajó. Az egyhangú utazást az első tiszt Riker és Deanna Troi házassága oldja. A mézeshetekre nem sok idő marad, lévén, hogy támadás éri az Enterprise számítógépes rendszerét. Shinzon, a Romulus nevű bolygó új prétora hátsó szándéktól vezérelve béketárgyalást kezdeményezett a Föderációval. Eközben azonban orvul foglyul ejti Picardot, a túléléshez ugyanis szüksége van a kapitány génjeire. A klón így egy napon majd a helyébe léphet. A kapitány nehéz helyzetbe kerül, amikor szembesül fiatal és gonosz önmagával. Ám nem habozik, hiszen veszély fenyegeti a világot.

Vasököl
2017-06-12 14:45

Charlie Kenton, az egykori bokszoló karrierjét derékba törték a küzdőtéren megjelenő robotharcosok. A férfi hulladékfémmel való üzletelésből tengeti az életét, de ez arra is alig elég, hogy eljusson a küzdelmek helyszínére. Nem elég, hogy Charlie nyakig úszik az adósságokban, még a fiára is vigyáznia kell a nyári szünidő alatt. Kelletlenül bár, de összeáll Maxszel, aki segít neki egy új robot megépítésében és felkészítésében. Vasököl révén Charlie nemcsak esélyt kap a ringbe való visszatérésre, de talán a fiával is megtalálja a közös hangot.

Mielőtt leszáll az éj
2017-06-12 20:30

Reinaldo Arenas (1943-1990) kubai lázadó és költő fordulatos életéből készült alkotás a költő hátrahagyott írásai nyomán. Arenas (Javier Bardem) a kubai forradalom lelkes híveként kezdte, de néhány év múlva kiábrándult Castro rezsimjéből. Másságát nyíltan vállalva évekig együtt élt gazdag szeretőjével, de botrányait és írásait egyre nehezebben tolerálták. Két éves börtönbüntetése alatt kezdte el első regényét. Kiszabadulva új barátjával disszidált Kubából. New Yorkban szegénységben élt, majd hosszú reménytelen háborúját vívta az AIDS-el, míg öngyilkos lett. A költőt kiválóan alakító Javier Bardem az első spanyol színész, akit Oscar-díjra jelöltek.

Puszta formalitás (Feliratos változat)
2017-06-13 23:35

Rendőrök igazoltatnak egy férfit a szakadó esőben. Mivel nincsenek papírjai, bekísérik a rendőrőrsre. A kimerült ember azt állítja, hogy ő Onoff, a világhírű író. Úgy tűnik, hogy amnéziában szenved, lévén nem emlékszik semmire. Pedig fontos lenne, a közeli erdőben gyilkosságot követtek el, és ő a potenciális gyanúsított. Hamarosan megérkezik a felügyelő, aki megkezdi a kihallgatását. A felügyelő, aki nagy rajongója Onoff regényeinek, változatos módszerekkel igyekszik szóra bírni a férfit.

Az élet szép
2017-06-15 18:35

Guido a szeretetreméltó, álmodozó, ám kétbalkezes zsidó fiatalember 1938-ban beleszeret a szép tanárnőbe, aki végül a felesége lesz. Hamarosan megszületik a fiúk, Giousé is. Öt évvel később az idilli életük kettétörik, amikor Guidót és családját koncentrációs táborba zárják a németek. Hogy az apa megkímélje fiát a borzalmaktól, azt hazudja neki, hogy az egész csupán egy nagy játék, amelyben ők a versenyzők, a katonák pedig a játékvezetők. Ám a kegyes hazugságot egyre nehezebb fenntartani.

John Cincinattiból 1.
2017-06-15 20:30

Az HBO saját gyártású sorozata a szörfös famíliáról szól. Mitch Yost híres bajnok volt, ám sérülés miatt abba kellett hagynia a sportot. Most a kaliforniai kisvárosban, Imperial Beachben él, és szörfüzlete van a feleségével. Cissyvel. Úgy volt, hogy a fiúk, Butchie az apja nyomdokaiba lép, ám drogos lett belőle. Az unokájuk, a tizennégy éves Shaun is tehetséges hullámlovas, bár Mitch tiltaná a sporttól. Egy idegen érkezik a Snug Harbor motelbe. Cissy bevásárló-körútja a rendőrségen végződik. Shaun és Bill kitérőt tesznek egy szörfversenyre.

2017-06-10

Tisztelt Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a jelen honlap cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások és alkalmazások nyújtása céljából, melyek cookie-k nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. A jelen honlap használatával Ön hozzájárul, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat.

 

A cookie-k használatáról és a használatuk módosításáról itt tájékozódhat.


Többet ne jelenjen meg