close
premier
utoljára
55024_-_254

Heti premierek az HBO és a Cinemax műsorán (04.15.-04.21.)

A következő egy hétben az alábbi premierfilmeket, új sorozatrészeket, dokumentumfilmeket és magazinműsorokat láthatod majd az HBO, a Cinemax és a Cinemax2 műsorán.

Az HBO műsorán:

ULTRA
2017-04-16 18:30

A film öt ember múltját, érzéseit, gondolatait járja körül. Egyszerre nyomasztó teher és álom is számukra, hogy végigfussanak egy ultratávot, hogy feszegessék a határaikat, gyógyítsák a lelküket és megszabaduljanak démonaiktól. A 246 kilométeres futás során az Ultra bemutatja a főszereplők zsigeri gondolatait, rezdüléseit, valamint önmaguk megismerésének, fejlesztésének megrázó folyamatát. Útjuk során eljutnak a teljesítőképességük határáig, és még azon is túl - szellemi és fizikai értelemben egyaránt. Valaki a hétköznapok taposómalmából próbál kiszakadni, valaki az öregedés ellen küzd, és vannak, akik a természetfelettit keresik, egy dolog mégis közös bennük: minden futó megízlelheti a halhatatlanságot, és megtapasztalhatja saját halandóságát.

Szeretteink körében
2017-04-16 20:00

John, a feltörekvő képregényrajzoló az ország közepén lévő kisvárosból indult New York meghódítására. Néhány évvel később ha frusztráltabban is, de örömmel várja gyermeke megszületését. A barátnője, Rebecca a nyolcadik hónapban jár, amikor John rossz hírt kap otthonról, az anyjára agyműtét vár. A várandós feleségével visszatér szülővárosába, találkozik egykori barátaival, és korábbi barátnőjével is. A legnagyobb kihívást azonban a harmónikusnak nem nevezhető családi légkör jelenti számára.

A hátrahagyottak III/1.
2017-04-17 03:00

A harmadik, egyben utolsó évad. Damon Lindelof fantasztikus szériája Tom Perrotta regényén alapul, melynek középpontjában hétköznapi emberek különleges eseményekre való reakciói állnak. Az életük örökre megváltozott, amikor az emberiség 2%-a, 140 millió ember megmagyarázhatatlan módon eltűnt a Földről. A nyolcrészes évad Ausztráliában játszódik. Ide utazik Kevin, ám ott ragad. Lindelof szerint Ausztrália földrajzilag a világvége, így tökéletes helyszín a sorozat érzelmi világvégéjéhez.

Csajok VI/10.
2017-04-17 04:03

Hatodik évadjához érkezett Lena Dunham Golden Globe és Emmy-díjas sorozata. Az epizódok egy New Yorkban élő, a húszas éveik derekán járó baráti társaság mindennapjait és megpróbáltatásait követik nyomon. Hanna Jessa és Shoshanna több-kevesebb sikerrel próbálják leküzdeni a nehézségeket. Már néhány esztendeje, hogy a metropoliszban élnek, azonban még mindig nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak maguktól, egymástól és a férfiaktól. És a helyzetük továbbra sem tűnik egyszerűnek.

Az alelnök VI/1.
2017-04-17 04:36

Az HBO bemutatja a díjnyertes vígjátéksorozat új, hatodik évadát. Armando Ianucci sikerszériája az amerikai politikai élet kulisszái közé kalauzolja a nézőt. Éles és szatirikus módon mutatja be, láttatja a washingtoni politikai elit szűklátókörű politikáját, miközben napról napra nyomon követi az elnök lemondása után az alelnökből immár elnökké előlépett Selena Meyer életét. A karakter megformálásáért Julia Louis-Dreyfus ötször egymás után megkapta az Emmy-díjat.

Felvétel indul XIV/16.
2017-04-17 16:15

A Felvétel indul! című filmmagazin a filmipar leghatalmasabb műhelyébe, Hollywoodba vezeti a nézőket, ahol napjaink filmcsillagaival, a legfrissebb hírekkel és pletykákkal ismerkedhetünk meg, és betekinthetünk a filmfőváros életébe, a legújabb filmek forgatási munkálataiba.

Paktum 3.
2017-04-18 20:00

A sorozat napjaink Lengyelországában játszódik. Piotr oknyomozó újságíró, akinek a cikke nagy médiavihart vált ki. Nem tudja még, hogy a nyomozása meglepő véget ér, és mindez hatással lesz szeretteire is. A sorozat nem csak egy történet a kortárs médiáról. Történet egy nemzedékről, amelyik a kommunista Lengyelországban nőtt fel, és amely elsőként érezhette a politikai változásokat. Történet emberekről, akik hittek az új rendszerben, és csak később szembesültek azzal, hogy a szabadságnak ára van.

Maximum Ride - Szárnyra kapva
2017-04-20 20:00

A hat árva gyerek képes repülni. Maximum Ride és barátai egy szupertitkos kísérlet sajátos eredményei: a szervezetükben madár géneket hordoznak. Miközben meg akarják menteni a hozzájuk hasonló fiatalabb társukat, rájönnek létezésük szörnyű titkára. Max és társai elhatározzák, hogy kiderítik, ki és milyen célból hozta őket létre, és miért vadásznak rájuk. Az árváknak nemcsak a félig ember, féli farkas teremtményekkel, hanem belső démonaikkal is meg kell küzdeniük. James Patterson regényéből.

A Cinemax műsorán:

Sr. Ávila III/2.
2017-04-15 20:00

Az akciódús krimisorozat harmadik évada visszatér Senor Ávila felívelő pályafutásának bemutatásához, ahogy az egyszerű bérgyilkosból eljut a főnökök főnöke pozícióig, miután megszabadul elődjétől. Hamarosan rájön, hogy a pozíció megtartása sokkal nehezebb, mint azt megszerezni volt. Az új évadban nemcsak egy új szolgáló tűnik fel Ávila mellett, hanem az előző évadban meggyilkolt Erika Duarte nyomozó apja is, aki a segítségét kéri, hogy bosszút állhasson. Közben Avilát a múlt emléke kísérti.

Törésvonal
2017-04-16 20:00

Hatalmas földrengés teszi a földdel egyenlővé Los Angelest. Ray, a városi tűzoltóság helikopteres mentőosztagának pilótája biztonságba akarja helyezni a feleségét és lányát. Először az exét menekíti ki, majd együtt indulnak a lányuk, Blake keresésére San Franciscóba. Ezalatt Blake a nagy pánikban elszakad a mostohaapjától, majd összeakad a fiatal Bennel, együtt próbálnak biztonságos helyre jutni. Eközben Lawrence Hayes szeizmológus meg van győződve arról, hogy az igazi nagy rengés még hátra van.

Adolf, a festő
2017-04-16 21:55

Adolf Hitler, a 18 éves csodabogár arról álmodik, hogy egyszer híres festő lesz. Miután nem sikerült bejutni a bécsi Képzőművészeti Akadémiára, az osztrák fővárosba költözik. A művészvilágba csöppenve azonban zavarni kezdi a környezetében lévő művészek életvitele, a drogozás, az italozás és a szexuális szabadosság. A komikum a téma megközelítésében rejlik, lévén a film a diktátort furán öltözködő fiatalként mutatja be, aki művész akar lenni, amikor még szó sincs politikáról és háborúról.

Albert és Martha
2017-04-17 03:50

A hetvenes éveikben járó Albert és Marta egymással szemben élnek a berlini utca két oldalán, de soha nem beszéltek még egymással. Minden reggel 9-kor rituálisan kinéznek az ablakon. Egy nap azonban Albert nem jelenik meg a szokott időben. Minden bátorságát összeszedve Marta átsétál az úton, hogy felkeresse a férfit. Amit ott talál, mintegy varázsütésre felrázza a benne szunnyadó fiatalságot. Ezek után kötelességének érzi, hogy az újonnan talált fiatalságot megossza a szomszédjával és barátjával.

Motorosok
2017-04-19 03:00

A 35 éves Lars, a törvényen kívüli motoros banda feje a börtönben rátalál a hitére. Megváltozik az élethez való hozzáállása, bár ezt igyekszik titkolni a többi elítélt előtt. Amikor nyolc év után kiszabadul, elhatározza, hogy elhagyja a bandát. A döntésének komoly következményei vannak, nemcsak rá, de a feleségére és a gyerekére nézve is. A régi barátja, Lennart ugyanis nem hagyja annyiban a dolgot, nem engedi elmenni. A családja biztonsága érdekében Larsnak mindent kockára kell tennie.

Szekrénybe zárt igazság (Feliratos változat)
2017-04-20 02:55

Oscar máig nem tudta kiheverni azt a traumát, amikor gyerekkorában tanúja volt egy homofób támadásnak, majd szülei válásának. Most együtt él a kiszámíthatatlan apjával, miközben attól tart, hogy valójában a fiúkhoz vonzódik. Oscar mindent megtesz, hogy elfojtsa szexuális vágyait, és a képzelet világába menekül. Amikor találkozik a jóképű, lázadó szellemű új kollégával, Wilderrel, őrült vágy és bénító félelem fogja el. Ha fel akarja fedezni a boldogságot, akkor teret kell engednie érzelmeinek.

A Cinemax2 műsorán:

A lánykirály
2017-04-15 20:30

Krisztina hercegnő hatéves korában, 1932-ben lesz Svédország királynője. A politikai erők és a hagyományok szorításában találja magát, erős férfiak próbálnak nyomást gyakorolni rá. Krisztinából ragyogó, okos és szenvedélyes nő lesz, aki felemeli szavát a szélsőséges konzervatívok ellen, és modernizálni szeretné országát. A küzdelemben az udvarhölgye, Ebba Spare szerelme jelent számára menedéket. Amikor ellenfelei rájönnek erre, megpróbálják rajta keresztül befolyásolni, de alábecsülik őt.

A tűz martaléka
2017-04-16 20:30

Audrey-t sokkolja a hír, hogy a férje, két gyermekük apja egy értelmetlen erőszakos bűncselekmény áldozata lett. A tizenegy éves házasság után az élete romokban hever. A kétségbeesett asszony hirtelen ötlettől vezérelve valószerűtlen viszonyba bonyolódik férje gyerekkori barátjával, a lecsúszott, drogfüggő Jerryvel, azt remélve, hogy ő majd kitölti a férje halála okozta űrt. Miközben Audrey Jerry segítségével megpróbálja túlélni a veszteséget, a férfi félrecsúszott élete is értelmet nyer.

Rabságban
2017-04-20 01:35

Brian Nicholst azzal vádolják, hogy megerőszakolt valakit. A fekete bőrű férfi azonban kitör a rács mögül, megöli a bírót és több másik embert, majd elmenekül. Hamarosan az egész rendőrsége a nyomában van, átfogó hajtóvadászat indul utána. Miközben a férfi kétségbeesetten próbál eljutni a családjához, hogy láthassa az újszülött fiát, túszul ejti Ashley Smith-t, a metamfetamin-függő, egyedülálló anyát. Különös kapcsolat alakul ki a két zűrös életet élő ember között. Igaz történet alapján.

Dylan és Stewart
2017-04-20 07:15

Bob Dylan amerikai popzenész egy turnén találkozott az Eurythmics gitárosával, Dave Stewarttal, aki azt mondta, ha legközelebb megint Londonban jár, látogassa meg őt a Crouch End-i házában, hogy megmutassa neki a stúdióját. Így amikor 1995-ben Bob Londonban járt, taxival kiment Dave-hez, hogy találkozzon vele. Miután bekopogott a ház ajtaján, egy nő azt mondta, hogy Dave nincs otthon. Bob végül úgy döntött, hogy megvárja. Később azután befutott Dave, de kiderült, hogy valami nem stimmel.

2017-04-15

Tisztelt Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a jelen honlap cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások és alkalmazások nyújtása céljából, melyek cookie-k nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. A jelen honlap használatával Ön hozzájárul, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat.

 

A cookie-k használatáról és a használatuk módosításáról itt tájékozódhat.


Többet ne jelenjen meg