close
premier
utoljára
54930_-_254

Heti premierek az HBO és a Cinemax műsorán (02.11.-02.17.)

A hétvége folyamán a Tini Nindzsák ismét szembe szállnak Zúzóval, keresés indul Némó után, megismerhetitek a legjobb amerikai mesterlövész történetét, és elstartol a Csajok utolsó évada is.

Az HBO műsorán:

Némó nyomában
2017-02-11 20:00

A Nagy Korallzátony környékén az élet tele van veszéllyel. Jól tudja ezt Pizsi, a kis bohóchal, erre tanítja egyetlen fiát is. Ám az ifjú Némó tele van kalandvággyal. Amikor eljön az idő, és iskolába kell mennie, Pizsi idegesen kíséri őt, szorongva figyeli minden mozdulatát. Aggodalma nem alaptalan, mert Némó, dacolva intelmeivel, túlúszik a biztonságos határon, hogy megnézzen egy hajót, és egy váratlanul feltűnő búvár hirtelen elragadja. Az aggódó apa a keresésére indul a barátaival.

Hull a pelyhes 2.
2017-02-12 07:30

Ezen a karácsonyon Harrison, a medve a legmenőbb játék. Persze, hogy Larry, a laza, vidám természetű apuka is ezt szeretné karácsonyi ajándéknak adni a nyolcéves kislányának. Az egyetlen probléma, hogy a felkapott mackó már kifogyott a játékboltokból. Noel mostohaapja viszont azt szeretné, hogy ez így is maradjon , mert akkor ő teljesíthetné a karácsonyi kívánságát. Amikor azonban Larry megtudja, hogy Noel mindenáron mackót szeretne, nekivág, hogy bármily módon is, de szerez neki egyet.

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból!
2017-02-12 20:00

A gonosz Zúzó megszökik az őrizetből, és összeáll az őrült tudóssal, hogy megvalósítsák világuralomra törő tervüket. A csatornából azonban felbukkan a négy számkivetett tini teknőc, Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raffaello, és álarcos igazságosztóként felveszik a harcot a gonoszok ellen. Küzdelmükben a teknőcök nem várt segítséget kapnak a bátor riporterlánytól, Apriltól és operatőrétől, Verntől. Szükség is van rájuk, mert új, még hatalmasabb ellenfél tűnik fel a színen.

Csajok VI/1.
2017-02-13 04:00

Hatodik évadjához érkezett Lena Dunham Golden Globe és Emmy-díjas sorozata. Az epizódok egy New Yorkban élő, a húszas éveik derekán járó baráti társaság mindennapjait és megpróbáltatásait követik nyomon. Hanna Jessa és Shoshanna több-kevesebb sikerrel próbálják leküzdeni a nehézségeket. Már néhány esztendeje, hogy a metropoliszban élnek, azonban még mindig nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak maguktól, egymástól és a férfiaktól. És a helyzetük továbbra sem tűnik egyszerűnek.

Felvétel indul XIV/7.
2017-02-13 16:40

A Felvétel indul! című filmmagazin a filmipar leghatalmasabb műhelyébe, Hollywoodba vezeti a nézőket, ahol napjaink filmcsillagaival, a legfrissebb hírekkel és pletykákkal ismerkedhetünk meg, és betekinthetünk a filmfőváros életébe, a legújabb filmek forgatási munkálataiba.

Rivaldafényben: Új irányzatok
2017-02-16 20:00

Jonathan Reeves feladata, hogy több kortárs stílust és modernizmust vigyen be az Amerikai Balett Akadémia képzési formáiba. Ennek megvalósítása érdekében Reeves arra kéri a vezető koreográfusokat, Charlie-t, Coopert és Tommyt, hogy szervezzenek egy toborzótábort táncosoknak, ahol a legjobban teljesítők végül felvételt nyernek az akadémiára. A jelentkezők között van Bella Parker is, aki eddig a sikeres nővére, Kate árnyékában élt. Most végre megkapja az esélyt, hogy belépjen a reflektorfénybe.

Csiklandozás életre-halálra
2017-02-16 21:35

Bizarr videó kerül fel a netre, melyben férfiaknak fizetnek, hogy kikössék és csiklandozzák őket. David Farrier riporter utána akar járni ennek, és a céghez fordul. Sokkoló választ kap, gúnyt űznek a szexuális irányultságából, és azzal fenyegetőznek, jogi útra terelik az ügyet, ha mélyebbre ás. Farrier azonban Los Angelesbe utazik, hogy feltárja az igazságot, és lerántsa a leplet a társaságról, amely tönkreteszi a lefilmezettek életét. Minél mélyebbre ás, annál furább dolgok derülnek ki.

A Cinemax műsorán:

Ash vs. Evil Dead II/3.
2017-02-11 20:00

Nagy sikert aratott a Gonosz halottak klasszikus horrortrilógia folytatása. Kevesen gondolták, hogy a képernyőn születik újjá, de a fogadtatása igazolta a döntés helyességét. A Sam Raimi-Bruce Campbell rendező producer és színész páros most is remekül működik. Harminc év telt el a mozikalandok óta, és nem mondhatni, hogy Ash teljes életet élt volna, hacsak a piálást és a drogozást nem tekintjük annak. Ám amikor halálos zombivész fenyegeti az emberiséget, Ash kénytelen-kelletten újra kézbe veszi a láncfűrészt.

Anomalisa
2017-02-12 07:55

Michael Stone mintaférj és családapa, valamint egy sikeres kézikönyv megbecsült szerzője. Ő azonban egyáltalán nem elégedett a helyzetével, az egyhangú és rutinszerű élete nyomasztja. Egyik nap Cincinattibe megy üzleti útra, ahol az ügyfélszolgálatosoknak rendezett konferencián kell előadást tartania. A szállodában találkozik a fiatal, egyedülálló Lisával, aki pékáru üzletkötőként dolgozik. Lisa felajánlja, hogy megmutatja neki, hogyan törhet ki a reménytelennek tűnő helyzetéből.

Amerikai mesterlövész
2017-02-12 20:00

Chris Kyle az amerikai hadsereg mesterlövésze, mind közül a legjobb, 150 ellenséggel végzett. Gyerekkorában az apjával járt vadászni, akkor ismerkedett meg a fegyverekkel. Tengerészgyalogos kommandósként az első vonalban harcolt Irakban, társai életét védte és mentette a hajszálpontos, halálos lövéseivel. Ezért is kapta a Legenda becenevet, míg ellenségei az Ördögként emlegették, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Hazatérve egészen másfajta csata várta, arra törekedett, hogy jó apa és férj legyen.

A kút és az inga (Feliratos változat)
2017-02-13 20:00

Nicholas Medina egy kegyetlen spanyol inkvizítor fia. A felesége, Elizabeth rejtélyes körülmények között meghalt, és ő azóta is képtelen elfeledni, éjszakánként az asszony hangját hallva bolyong a kastély folyosóin. Elizabeth testvére, Francis a kastélyba utazik, hogy kiderítse, hogyan halt meg a nővére, bár szerinte Nicholas nyilvánvalóan megtébolyodott. Miután Nicholas hamarosan rájön, hogy hátborzongató összeesküvés áldozata lett, szörnyű bosszút áll. Edgar Allan Poe novellájából.

A színpadon a Stains! (Feliratos változat)
2017-02-14 15:10

A 15 éves, árva Corinne híressé válik, amikor a tévés riport közben mond fel a hamburgeresnél. A lány a testvérével és unokatestvérével megalakítja a Stains nevű punkzenekart. Elmennek a veterán banda, a Metal Corpses koncertjére. Corinne tanácsot akar kérni tőlük, pont, amikor a banda énekese, Lou azzal bízza meg a menedzserét, találjon új előzenekart. Lawnboy lehetőséget ad nekik, de a fellépésük kész katasztrófa. Ám a különc viselkedésükkel felhívják magukra egy tévériporter figyelmét.

A Cinemax2 műsorán:

Egy füst alatt - Beindulva
2017-02-11 07:25

A Füst című film folytatásában visszatérünk New Yorkba, a brooklyni dohányboltba. Újra fölbukkannak a régi szereplők is Auggie boltjában, barátok és vásárlók. És miközben megfordulnak az üzletben, az életükről beszélnek, megosztják velünk a problémáikat, az érdekesebb híreket taglalják. Az üzlet tulajdonosa azon töri a fejét, hogy eladja a boltot, és valószínűleg majd egy vegetáriánus büfé nyílik a helyén. Mindez Auggie barátait is megmozgatja, beugranak, hogy beszélgessenek egy utolsót…

Aloys (Feliratos változat)
2017-02-11 20:30

Aloys Adorn, a középkorú magánnyomozó az apjával él és dolgozik. A világot egy videokamerán keresztül tapasztalja meg: folyamatosan felvételeket készít, amelyeket megszállottan rendszerez. Apja halála után Aloys világa darabokra hullik. Egy részeg éjszaka után arra ébred, hogy ellopták a kameráját. Egy titokzatos nő megzsarolja: visszaadja a felvételeket, ha kipróbál vele egy különös japán találmányt. Miközben Aloys belebonyolódik a furcsa játékba, beleszeret a vonal másik végén levő hangba.

Nyuggerek
2017-02-12 07:50

Egész életüket nehéz anyagi helyzetben élte le Arthur és Martha. A tisztességben megőszült pár mindig tisztelte a törvényt, és rendesen fizette az adóját. Nem is jutottak semmire, a gátlástalan bankok lefölözték a nehezen megkeresett kis pénzüket. A mérhetetlen igazságtalanság arra készteti az idős párt, hogy szembeszálljon sorsával. Arthur és Martha úgy döntenek, hogy a bűn útjára lépnek, és visszaveszik azt, ami egykor az övék volt. Elhatározzák, hogy kirabolnak egy bankot.

Problemszki Szálloda (Feliratos változat)
2017-02-12 20:30

Bipul amnéziás, több nyelven beszél, és egy belga bevándorlási központban él egy csoport menedékkérővel. Annak ellenére, hogy a nevén kívül semmilyen múlttal nem rendelkezik, Bipul a közösség összetartó tagja. Egy személyben munkás, tolmács, és problémamegoldó. Bár minden tőle telhetőt megtesz, a menekültek élete továbbra is kilátástalan: sokukat hazaküldik, öngyilkosok vagy bűnözők lesznek. Bipul életét fenekestül bolygatja fel Lydia, az álmokkal teli kelet-európai lány megjelenése.

Viva Max! (Feliratos változat)
2017-02-13 09:15

Maxnak, a mexikói hadsereg tábornokának fülébe jut, a hölgybarátai azon gúnyolódnak, hogy az emberei még a bordélyházba sem követnék őt. Max elhatározza, véghez visz valami hősies tettet, megmutatva, hogy legény a talpán. Az embereivel átrándul Texasba, és visszafoglalja az Alamo-erődöt. Ezzel zavarba ejti az amerikaiakat, akik a Nemzeti Gárdát küldi ellenük. Ez normál esetben könnyű lenne, mivel a mexikóiak otthon hagyták a muníciót. Azonban ők is töltetlen fegyverekkel érkeznek.

Fat Man és Little Boy (Feliratos változat)
2017-02-13 18:25

Az Egyesült Államok 1942-ben, a második világháború idején beindítja a szupertitkos Manhattan-tervet. A project célja, hogy megépítsék a világ első atombombáját. A feladat végrehajtásával Leslie R. Groves tábornokot bízzák meg, míg a kutatásokat és kísérleteket J. Robert Oppenheimer, a zseniális fizikus irányítja. A két vezető alatt rengeteg ember, sok tudós dolgozik az atombomba kifejlesztésén. Ami eleinte egyszerű tudományos kutatómunkának indult, örökre megváltoztatta a világot.

Sikoly 3
2017-02-17 01:00

Sidney visszavonultan él egy észak-kaliforniai erdőben, de még mindig kísérti halott anyjának képe. Egy nap felhívja a gyilkos, aki a woodsborói borzalmakról szóló film harmadik részének forgatásán újból akcióba lépett, és áldozatai mellett a lány anyjának képét hagyja. Sidney Hollywoodba utazik, ahol találkozik a riporter Gale-lel, aki szakértőként működik közre a filmben, míg régi szerelme, Dewey technikai tanácsadó. A kérdés, hogy a gyilkos forgatókönyve alapján ki lesz a következő áldozat?

2017-02-09

Tisztelt Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a jelen honlap cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások és alkalmazások nyújtása céljából, melyek cookie-k nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. A jelen honlap használatával Ön hozzájárul, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat.

 

A cookie-k használatáról és a használatuk módosításáról itt tájékozódhat.


Többet ne jelenjen meg