close
premier
utoljára
31572_-_254

Az HBO GO újdonságai március 5-től

Ben Affleck bankot rabol, Adam Sandler jegygyűrűvel csajozik, Lars von Trier embereket csonkít ezen a héten az HBO GO kínálatában. Minden show információs oldalán megtalálható a dátum, ameddig meg lehet tekinteni azt az oldalon.

A Tolvajok városa tulajdonképpen óda Boston egyik városrészéhez, Charlestownhoz. Doug Boston rosszhírű negyedében nőtt fel. Egy rablóbanda vezére, a banda a családja. Egy elfuserált akció során túszul ejtik a megszeppent banktisztviselőt. Bár a nőt később elengedik, Claire retteg, hogy bosszút állnak rajta, hiszen ismerik a nevét és a lakcímét. A banda egyik tagja, Jem el akarja tüntetni a kényelmetlen szemtanút, mire Doug kezébe veszi az ügyet. Megismerkedik Claire-rel, anélkül, hogy a lány tudná, ki is ő valójában. Ám nem számít arra, hogy kapcsolatuk szerelemmé mélyül. Ennek hatására Doug hátat akar fordítani addigi életének.

2001-ben az autós üldözések új magasságokba emelkedtek, amikor bemutatták a Halálos iramban című filmet Vin Diesellel és Paul Walkerrel a főszerepben. Dominic az egyik vezéralakja a Los Angeles utcáin rendszeresen lezajló illegális autóversenyeknek. Ezeken a felturbózott járgányokkal felvonuló helyi vagány csávók bebizonyíthatják a csajoknak, hogy igenis van vér a pucájukban. Szuper kocsik száguldoznak az utakon, és ezt persze a helyi rendfenntartók nem nézik jó szemmel. Ebbe a világba csöppen bele az ifjú Brian. Igazi zöldfülűként nem rest versenyre hívni Dominicot. Senki sem sejti, hogy valójában álruhás zsaru, aki egy kamionokat fosztogató csapatot szeretne lekapcsolni. Valami azt súgja neki, Dominic és barátai körében kell keresnie az elkövetőket.

Örök kételyt önt filmbe a Túl jó nő a csajom. Mindig ott motoszkál ugyanis a nők és a férfiak fejében is, hogy egy szinten vannak-e a társukkal. Kirk teljesen átlagos srác. A pittsburgh-i reptéren dolgozik biztonsági őrként, bár merészebb álmaiban pilótaként repül. Amúgy nem is átlagos: vézna, ügyetlen és ronda. Még a szülei is jobban odavannak a volt (hárpia) barátnőjéért és a lány új pasijáért, mint érte. Ráadásul naponta az orra alá dörgölik, milyen élhetetlen, tehetségtelen fickó. Egy elhagyott mobiltelefonnak köszönhetően Kirk találkozik a bombázó Mollyval. Az ifjú meglepődik, hogy felkelti a sikeres és csinos lány érdeklődését. Nem érti, hogy lehet, hogy egy ilyen csaj időt és energiát pazarol egy magafajta lúzerre.

2009-ben készült A másik nő című film, amelyben Natalie Portman egyszerre küzd a kisbabája elvesztésével és férje volt feleségének ellenállásával. Emilia, aki a Harvard jogi szakán végzett, feleségül megy a főnökéhez, Jackhez, a sikeres New York-i ügyvédhez. A fiatalasszony élete azonban váratlan fordulatot vesz, miután elveszíti az újszülött kislányát. Nem elég, hogy időre van szüksége, hogy fel tudja dolgozni a veszteséget, de helyt kell állnia feleségként és mostohaanyaként is. Minden erejével azon van, hogy elnyerje a mostohafia, a koraérett William bizalmát. A legnagyobb problémát azonban a férje dühös és féltékeny volt felesége, Carolyn jelenti számára.

Adam Sandler, Jennifer Aniston és a szupermodell Brooklyn Decker régi recept szerint készítették el a Kellékfeleség című filmet. A háromszög A kaktusz virágai alapján állt össze. A nőcsábász Danny jegygyűrű viselésével védi magát a tartós kalandoktól. Ám Palmer esetében csődöt mond a taktika, ugyanis beleszeret álmai nőjébe. Danny jobb híján újabb hazugságra ragadtatja magát, megkéri a gyermekeit egyedül nevelő titkárnőjét, játssza el az elhidegült felesége szerepét. Miközben a „házaspár” igyekszik kitartani a mese mellett, a hazugság újabb hazugságokat szül, Katherine gyerekei, sőt Danny unokatestvére is belekeveredik a színjátékba. A társaság végül közös családi utazáson találja magát, ahol már senki sem tudja, mi igaz, és mi nem.

Lebilincselő argentin film a Szemekbe zárt titkok, amely 2009-ben elnyerte a legjobb külföldi filmnek járó Oscar-díjat. Benjamín Esposito egész életében a törvényt szolgálta. Miután nyugdíjba vonul, elhatározza, hogy regényt ír, amely egy megtörtént bűnügyen alapszik, amelynek a munkája révén ő is tanúja volt. Ezzel talán lezárhatja az ügyet, amely azóta is kísérti. A történet egy kegyetlen gyilkosság krónikája, melyet 1973-ba Buenos Airesben követtek el, és amelynek tettesét nem sikerült elfogni. Benjamín azonban a múlt feltárásával a saját érzéseivel, döntéseivel is szembesül, beleértve a főnöknője, Irene iránt érzett beteljesületlen szerelmét. Eduardo Sacheri regényéből. Oscar-díjas alkotás, a 2009-es év legjobb idegen nyelvű filmje.

Egy tündéri animációs film, a Coraline és a titkos ajtó is felkerült ezen a héten az HBO GO kínálatába. A tizenkét éves Coraline vidékre költözik a családjával. Miközben a szülei egy kertészkatalógus készítésével vannak elfoglalva, a kislány nehezen találja helyét az új környezetben. Egyik nap azonban különös felfedezést tesz, rábukkan egy titkos ajtóra, amely mögött a saját életének egy másik változatába csöppen. Ezt az életét azonban sokkal jobbnak, érdekesebbnek találja. Csak egy dolog furcsa, mindenkinek gombszeme van. A nagyszerű kaland egyre veszélyesebbé válik, amikor a „másik” szülei ott akarják tartani örökre. Coraline minden bátorságára szüksége van, hogy kiszabaduljon ebből a világból.

Lars von Trier az Antikrisztusban nem tisztelt semmilyen tabutémát. A középkorú házaspár életét, kapcsolatát alapjaiban rengeti meg kisgyermekük halála. Miközben szeretkeztek, a kicsi a másik szobában kizuhant az ablakon, és halálra zúzta magát. A feleség kórházba kerül, de a terapeuta férj kihozza őt, azt remélve, hogy segíteni tud rajta. Hogy szembesítse az asszonyt a félelmeivel, az Édenbe, az erdőben lévő távoli kis házukba mennek, ahol annyi boldog nyarat töltöttek. A dolgok azonban másként alakulnak. A természet sötét erői átveszik az irányítást, az asszonyon egyre jobban elhatalmasodik az őrület.

Megtekinthető még ettől a héttől az HBO GO-n:

Mindenkit érhet baleset, amerikai dráma
Meghal Billy nővére, a bátyja vegetatív állapotba kerül, az apja elhagyja a családot. A kölyök egyedül marad a zavart bátyjával és megkeseredett anyjával. Keresi a helyét a világban, talán ez segít abban, hogy a család legyőzze a gondokat.

Testőrök és gyilkosok, kínai-hongkongi akciófilm
Szun Jat-szen Hongkongba készül, hogy tárgyalásokat folytasson a Csing-dinasztia megdöntéséről. A császárné bérgyilkosokat küld utána. Szun érkezése előtt Chen Shaobai találkozik Li Yutanggal, aki anyagi támogatást ígért a forradalmároknak.

Droghajcsár (Feliratos változat), kolumbiai-spanyol dráma
A drogcsempészésből meggazdagodott kolumbiai Ancizar Madridban él, és két nőt szeret. Virginia a gyermekkori szerelme volt, akit elvett. Ám találkozott Luciával, a spanyol lánnyal. Amikor szakítani akart, a lány mindent elmondott a nejének.

Bonin, az országút gyilkosa (Feliratos változat), amerikai horror
Borzalmas gyilkosságsorozat tartotta lázban Kaliforniát az 1970-es évek végén. A tettes az országutakon cirkálva szemelte ki áldozatait, ezért a sajtóban elnevezték „az országút gyilkosá”-nak. William Bonin kedves, szimpatikus férfi volt…

Halloween 2. (2009), amerikai horror
Miután Laurie végez a sorozatgyilkos Michael Myersszel, kórházba kerül. Ám a borzalomnak nincs vége. Michael ugyanis él, és kegyetlenebb, mint valaha. Laurie kivételével mindenkit lemészárol. Majd a vérengzés évfordulóján újra visszatér.

Mindig gengszter akartam lenni, francia dráma
Négy történet, egy helyszín. A piti bűnöző ki akarja rabolni az éttermet. Két fickó váltságdíj reményében elrabolja az üzletember lányát. Két rocker lopott számról beszélget. Négy rabló teljesíteni akarja ötödik társuk utolsó kívánságát.

Árnyak városa, kanadai dráma
Észak-Afrika, 1895. A katonaorvos Max Orswell a szolgálat után a szaharai kolóniára megy. A hadsereg kegyetlen módon bánik a bennszülöttekkel. A parancsokkal szemben Dr. Orswell megértéssel közeledik a helyiekhez. Járvány tör ki a városban.

Az elveszettek földje, amerikai vígjáték
Dr. Rick Marshall kvantum paleontológust kineveti a tudósvilág. Nem úgy Holly Cantrell, aki a lelkes híve, és zseninek tartja. A lány biztatására Dr. Marshall befejezi a szerkezet építését, amellyel utazni lehet az időben. Ki is próbálják.

Fő utca, amerikai dráma
Georgiana nehéz helyzetben van. A lepusztult kisvárosban élő idős nő elhatározza, hogy eladja a házat, amelyben egész életében élt. Váratlanul egy idegen érkezik a városba. Üzleti vállalkozást akar indítani. A hír izgalomba hozza a lakókat.

Szex a neten, amerikai vígjáték
Az internet még újdonságnak számított 1995-ben. Az üzletember Jack Harris boldog életet él. Azután találkozik Wayne-nal és Buckkal, a két problémás zsenivel, akiknek van egy remek ötlete, hogyan kereshetnének sok pénzt az interneten.
Ryan Reynolds, a képzelt szuperhős, amerikai dráma

Csajvadászat, svéd vígjáték
A tizennyolc éves Simon az autizmus enyhébb formájában szenved. A bátyja, Sam az egyetlen, aki kezelni tudja. Amikor a barátnője elhagyja Samet, Simon elhatározza, hogy szerez neki egy újat. Jennifer ideális jelöltnek tűnik.

Műkedvelő műkincsrablók, amerikai krimivígjáték
Charles, Roger és George múzeumi biztonsági őrök. Az évtizedek alatt szívükhöz nőttek a kiállítási tárgyak. A szeretett tárgyakat veszély fenyegeti, az új kurátor át akarja szervezni a gyűjteményt. Az öregek nem hagyják annyiban a dolgot.

A világ legjobb apukája, amerikai vígjáték
Lance gazdag és híres író akart lenni. Ehhez képest középiskolai irodalomtanár, és egyedül neveli a fiát. Kyle egy idióta, aki az apját is utálja. Amikor a fia balesetet szenved, a tragédia egyben nagy lehetőségét is kínál Lance számára.

A Camelot 4., a Befutó 5. és 6., illetve A kondom el van vetve I. évadának első három része is megtekinthető már az HBO GO kínálatában.

2012-03-05

Tisztelt Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a jelen honlap cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások és alkalmazások nyújtása céljából, melyek cookie-k nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. A jelen honlap használatával Ön hozzájárul, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat.

 

A cookie-k használatáról és a használatuk módosításáról itt tájékozódhat.


Többet ne jelenjen meg